Loopbaancoaching

Werk geeft je mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, om doelen te halen of je bestaan zinvol te maken. Voldoet jouw werk nog niet aan één of meer van deze voorwaarden? Heb je het gevoel dat je vast zit of kost werken je veel energie? Dan kan coaching wellicht helpen om je even los te schudden en een nieuw pad te kiezen. Dat kan een kleine verandering zijn (een andere mindset, vrijwilligerswerk) of een grote (een andere baan zoeken). Soms is een kleine aanpassing al voldoende om resultaten te boeken.

Hoe weet je wat er bij je past? Ik geloof dat er iets is wat Ken Robinson ‘Het element’ noemt: een combinatie van je passie en je talent. Als mensen in hun element zijn, zijn ze het meest zichzelf, het meest geïnspireerd en halen ze het beste uit zichzelf. Als je je element vindt, dan gaat je energie stromen en wordt er van alles mogelijk. Uit ervaring weet ik dat de wereld er dan ineens anders uit ziet. Ik help je graag bij het vinden van jouw element.

Mijn werkwijze

In de gesprekken die we voeren staan jij en jouw wensen vanzelfsprekend centraal. Afhankelijk van je vraag krijg je tips en advies of doen we opdrachten. Ik werk niet volgens een bepaalde systematiek, maar gebruik wat me in jouw geval het meest passend lijkt. In een kennismakingsgesprek kunnen we de mogelijkheden samen verkennen.

Tarieven (exclusief BTW)

  • Kennismakingsgesprek (maximaal 30 minuten): gratis
  • Individueel coachgesprek van een uur: €99,50
  • Coachtraject van drie gesprekken van anderhalf uur: €380 (bespaar 15%)

Waar en hoe

Gesprekken voer ik meestal aan de eetkamertafel bij mij thuis in Castricum.