Studenten en starters

Ook aan studeren komt een eind. En dan is er vaak de grote vraag: wat nu? Je hebt veel kennis opgedaan, maar hoe wil je die in gaan zetten? En wat zijn de mogelijkheden op de arbeidsmarkt?

Misschien werk je al. Je hebt inmiddels wat ervaring, maar hoe zet je nu de volgende stap? Welke richting wil je uit en hoe kom je daar?

Of je wilt een universitaire master gaan kiezen, maar hebt eigenlijk geen idee welke kant je uit wilt.

Als je met dit soort vragen worstelt, dan nodig ik je graag uit voor een gesprek. Door mijn werk als studieloopbaanadviseur bij de Vrije Universiteit Amsterdam heb ik veel ervaring in het onderwijs en met studenten. Ik help je graag verder.

Werkwijze
Vooraf bepalen we via email of telefonisch wat jouw coachvraag is. Aan de hand daarvan krijg je wellicht al een voorbereidende opdracht, die we in de eerste bijeenkomst dan bespreken. Door het gesprek krijg je meer inzicht in wat voor jou belangrijk is en welke keuzes daar bij passen. Ik houd erg van praktisch, dus in de meeste gevallen sluiten we af met een stappenplan. Een tweede afspraak maken is uiteraard mogelijk.

Waar en hoe
Het gesprek voeren we via Skype of op mijn werkplek in Castricum. Als dit lastig is of er is een reden om het op een andere manier te doen, dan kijken we of er een oplossing is.

De kosten
Omdat je als student of net-afgestudeerde waarschijnlijk nog niet zulke grote budgetten hebt, betaal je voor een gesprek van een uur slechts €50, exclusief BTW (dat is €60,50 inclusief). Dit tarief geldt tijdens je studie en tot twee jaar na afstuderen. Daarna kun je gebruik maken van het reguliere aanbod.

Het maken van een professionele keuzetest behoort ook tot de mogelijkheden. Daarvoor betaal je €15 extra. De test meet je competenties en interesses en verdeelt deze over zes verschillende gebieden: praktisch, analytisch, kunstzinnig, sociaal, ondernemend en conventioneel.

Ik gun iedereen een goede start op de arbeidsmarkt. Met dit tarief hoop ik goede coaching voor jou als student of starter binnen bereik te brengen.

Een afspraak maken
Als je belangstelling hebt in een coachgesprek, neem dan contact met me op. Eerst een vraag stellen of even kennis maken via Skype is uiteraard ook een mogelijkheid. Wie weet tot ziens!