Over mijn vrienden

Ook ZZP-ers hebben vrienden. En veel van mijn vrienden zijn ook weer ZZP-er, bijzonder goede en professionele ZZP-ers zelfs. Misschien vond je op mijn pagina’s niets van je gading. Maar wellicht kunnen mijn vrienden je van dienst zijn?

Jackie van der Kroft  is zowel personal als team coach en geeft trainingen op het gebied van (interculturele) communicatie vaardigheden, people management en leiderschap. Thema’s die in haar trainingen aan bod komen zijn o.a.: coachingsvaardigheden, leiderschapstijlen, conflicthantering & onderhandelen (Harvard methode), teambuilding en geweldloze communicatie. Tevens geeft ze trainingen op het gebied van humanitaire hulpverlening.

Marijke van Dijk is deskundige op het gebied van non-verbale communicatie. Je lichaam vertelt anderen vaak een heel verhaal: wat jij van de ander vindt, hoe jij je voelt en hoe het met je zelfvertrouwen is gesteld. Dat kan je contacten met anderen, privé of zakelijk, in positieve of negatieve zin beïnvloeden. Wil jij hier meer over weten of ondersteuning op dit gebied? Dan kun je bij Marijke terecht voor individuele begeleiding, lezingen, workshops, trainingen, incompany’s en studiedagen.

Janneke Boumans is fotografe en legt bijzondere momenten van volwassenen en kinderen vast. Ze neemt de tijd om mensen te observeren waardoor zij echte emoties waarneemt en fotografeert. Haar doel is foto’s te maken waar jij blij van wordt.

Jeroen Rietveld is arbeids- en organisatiepsycholoog en gespecialiseerd in het versterken van mensen en organisaties vanuit drijfveren en motivatie. Hij maakt bij de coaching van jou of de mensen in jouw team gebruik van positieve psychologie, een specialisme dat bij uitstek effectief is als het om persoonlijke ontwikkeling gaat. Dat doet hij op een stevig wetenschappelijke basis, waarbij hij bewust praktische én spirituele methodes toepast. Niet vaag of zweverig, integendeel, Hij werkt alleen met methodes die hij zelf met succes doorleefd heeft.

Wick Lichtveld adviseert en begeleidt mensen en biedt ondersteuning aan organisaties in de uitvoering van personeelsaangelegenheden. Zijn bureau WIX factor heeft een eigen kantoor en trainingsfaciliteiten in Zoetermeer. Het aanbod bestaat uit :  outplacement en re-integratie spoor 2, loopbaanadvies, personal coaching, advies en begeleiding i.g.v. chronische stress en burn out, business coaching en assessments. WIX factor wil samen met jou iets bereiken!

Hans Luijendijk is een gecertificeerde mental coach. Nooit geweten dat mental coaching behalve rendement voor topsporters ook positieve energie, ontspanning, inspiratie en creativiteit oplevert? En het is nog verrassend, gevarieerd en leuk ook! Je bent van harte welkom om langs te komen, vragen te stellen en, als je het op prijs stelt, een oefening mee te krijgen waar je in je dagelijks leven direct al iets mee kunt. Mentale oefenstof wordt gecombineerd met licht fysieke oefenvormen en ademhalingstraining.